Македонија | 27.10.2016 - 20:36
Заев користи осудени криминалци кои по одлежувањето на затворската казна добиваат задача да го манипулираат народот,...
Политика | 27.10.2016 - 20:21
-Не можам да кажам што конкретно содржи пакет-понудата што ја договорив во преговорите со ВМРО-ДПМНЕ, но таа е сосема...
Политика | 27.10.2016 - 20:14
Извесна агенција од Белград, која СДСМ ја плаќа за потребите на својата кампања во Македонија, верувале или не,...
Политика | 27.10.2016 - 18:29
Гостиварци денеска имаа можност да се запознаат со тековните и идните проекти на ВМРО-ДПМНЕ како и да дадат свои...

СТАВ

Катица Прва Јанева

Кралицата Катица Прва Јанева започна нова традиција во државата. Се вдаде во изградба на нов поредок, нови правила, нов систем, нова политика, нова (не)одговорност. Од нејзиното минатонеделно обраќање пред законодавниот...

Каракамишева: Заев, Република Македонија не е твој пашалак

По секое интервју, по секоја дадена изјава, јавно кажан збор од Заев, човек останува со подотворена уста, со неверување за чуеното, со безброј прашања дали е и ова можно. Заев дефинитивно заслужи да има своја графа во...

Зошто не сакате да го разберете Заев, смртници?

Претседателот на СДСМ, Зоран Заев, го демантираше СДСМ. Да, се е во ред со вашиот вид. Добро прочитавте. Во живо, на терен - во Прилеп, пред прилепчани Заев уште еднаш го повтори истиот став за двојазичноста,...