15.07.2011 - 16:08
Планетата Земја моментално го преживува шестото по ред масовно исчезнување на живи суштества, се наведува во неодамна објавената студија

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.